Vaša košarica je prazna!
Pogledajte košaricu Plaćanje
Ukupno: 0.00 Kn

Dobro došli!

Već dugi niz godina smo uz vas u našim poslovnicama Prečko, Gajnice, Špansko i Trešenjevka. Od danas ćemo vam biti na usluzi i virtualno. Sa željom da vam se još više približimo i olakšamo izbor i kupnju dioptrijskih okvira, sunčanih naočala, leća, tekućina... krenuli smo u ovu internetsku avanturu. Nadamo se da ćete na našim stranicama naći sve što trebate. Krenuli smo s jednim novitetom, mogućnošću da naručite naočale s dioptrijom. Vašom dioptrijom, koju vam je ordinirao specijalist, a koju unesete sami. Na taj način možete još brže i jednostavnije do kvalitetnih naočala koje će biti jednake onima koje biste naručili u našim poslovnicama.

U našoj ponudi nalaze se mnogi poznati brendovi naočala, njih preko 20 (Ray Ban, Police, Miu Miu, Dolce and Gabbana, Celine, Chloe, Vogue, Dior, Prada, Fendi, Furla...), ali i neki koji su se istaknuli svojom kvalitetom i posebnošću, a nisu dostupnni u drugim optikama; brendovi kao što su Lindberg i Face a Face.

Poštovani, u našem web dućanu plaćati možete internet bankarstvom, općom uplatnicom te debitnim i kreditnim karticama jednokratno i na rate (detalji u Uvjetima plaćanja).