Vaša košarica je prazna!
Pogledajte košaricu Plaćanje
Ukupno: 0.00 Kn

Dobro došli na web stranice optike Luna!

Nadamo se da ćete na našim stranicama naći sve što tražite, ali i da ćete zaviriti u našu ponudu u Web dućanu koja se svakim danom proširuje novim kolekcijama sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Pratite nas i informirajte se na vrijeme o novitetima i ponudama. U rubrici Posebna ponuda pronaći ćete snižene modele atraktivnih sunčanih naočala, ali i okvira. Prijavite se na naš newsletter i budite dio posebno osmišljenih ponuda samo za vas, ali i prije svih saznajte sve o predstojećim kolekcijama, sniženjima i sl.

U našoj ponudi nalaze se mnogi poznati brendovi naočala, njih preko 20 (Ray Ban, Police, Miu Miu, Dolce and Gabbana, Celine, Chloe, Vogue, Dior, Prada, Fendi, Gucci, Furla...), ali i neki koji su se istaknuli svojom kvalitetom i posebnošću, a nisu zastupljeni u drugim optikama; brendovi kao što su Lindberg i Face a Face.

U našem web dućanu plaćati možete internet bankarstvom, općom uplatnicom te debitnim i kreditnim karticama jednokratno i na rate (detalji u Uvjetima plaćanja).

DIOPTRIJSKI PROGRAM

SUNČANE NAOČALE

furla_logo

Furla 147 700F

1,045.00 Kn
furla_logo

Furla 154 0743

1,130.50 Kn
furla_logo

Furla 149 0819

1,282.50 Kn

ACCESSORIES