Vaša košarica je prazna!
Pogledajte košaricu Plaćanje
Ukupno: 0.00 kn

Dobro došli na web stranice optike Luna!

Nadamo se da ćete na našim stranicama naći sve što tražite, ali i da ćete zaviriti u našu ponudu u Web dućanu koja se svakim danom proširuje novim kolekcijama sunčanih naočala i dioptrijskih okvira. Pratite nas i informirajte se na vrijeme o novitetima i ponudama. U rubrici Posebna ponuda pronaći ćete snižene modele atraktivnih sunčanih naočala, ali i okvira. Prijavite se na naš newsletter i budite dio posebno osmišljenih ponuda samo za vas, ali i prije svih saznajte sve o predstojećim kolekcijama, sniženjima i sl.

U našoj ponudi nalaze se mnogi poznati brendovi naočala, njih preko 20 (Ray Ban, Police, Miu Miu, Dolce and Gabbana, Celine, Chloe, Vogue, Dior, Prada, Fendi, Gucci, Furla...), ali i neki koji su se istaknuli svojom kvalitetom i posebnošću, a nisu zastupljeni u drugim optikama; brendovi kao što su Lindberg i Face a Face.

U našem web dućanu plaćati možete izravnim prijenosom sredstava na račun, net bankingom, općom uplatnicom, debitnim i kreditnim karticama jednokratno i na rate (detalji u Uvjetima plaćanja).

DIOPTRIJSKI PROGRAM

SUNČANE NAOČALE

%

Jimmy Choo Donna/S 807 IR

1,990.00 kn 1,492.50 kn
%

Jimmy Choo Glossy/S FWMHA

2,740.00 kn 2,055.00 kn
%

Jimmy Choo Hally/S 807 9O

2,570.00 kn 1,927.50 kn

ACCESSORIES