17.04.2019.

Ako tražite idealnog pratioca tijekom rekreacije ili pak profesionalnog bavljenja sportom, Adidas sunčane naočale su sve što vam treba. Udobne, lagane s vrhunskim naočalnim lećama, omogućit će vam nesputanost pokreta. Odlične su za primjerice biciklizam.

Adidas Evil Eye sunčane naočale jedan su od najpoznatijih modela sportskih sunčanih naočala. Izrađene u Austriji od veoma laganog, a izdrživog materijala te naočalnih leća visoke kvalitete. Prepoznatljive vatreno crvene leće vrlo su atraktivne i predstavljaju evolucijski skok u funkcionalnosti sportskih naočala. Razvijene su u suradnji sa sportašima. Pružaju široko vidno polje koje se može usporediti samo s naočalama bez okvira, time je periferni vid maksimalan, što je u mnogim sportovima bitno. S obzirom na veliku zakrivljenost baze leće, odlično prilježu uz glavu te je time i maksimalna zaštita od sunca i vjetra. Imaju ClimaCool ventilacijsku tehnologiju koja sprečava orošavanje (kontakt ljudske topline i vanjske temperature) i pruža jasan pogled, čak i u najekstremnijim uvjetima. Naočale odlično pristaju većini ljudi i dobro prilježu uz glavu zbog svog oblika, što je izuzetno važno kod velikih brzina i neravnog terena. Velika prednost je i individualno podešavanje na nosu i ručkicama, a naočale postoje u dvije veličine. Na gornjem dijelu okvira je posebna ‘spužvica’ koja zaustavlja znoj i vjetar i odvojiva je.

Dostupna je velika ponuda naočalnih leća, ovisno o vremenskim i svjetlosnim uvjetima. Vrlo lako se umetnu u okvir. Također, za sve koji koriste korekcijeske dioptrijske naočale, u Evil Eye sunčane naočale moguće je ugraditi i naočalne leće s dioptrijom. Sve leće imaju hidrofobni premaz koji pogoduje izuzetnom odbijanju vode od površine leća.

U našim optikama možete pronaći i druge modele Adidas sportskih sunčanih naočala za žene i muškarce. Također, nudimo i veliki izbor Adidas dioptrijskih okvira.

Trenutno je u tijeku posebna ponuda sunčanih naočala Adidas za žene i muškarce po odličnim cijenama. Pozivamo vas da nas posjetite i isprobate odlične modele.

Bez obzira kojim sportom se bavili (rekreativno ili profesionalno) uz Adidas sunčane naočale osjećat ćete se nesputano i sigurno, bez obzira na vremenske prilike.