16.08.2023.

S obzirom da se približava početak školske godine i ljetni godišnji odmori idu kraju, pripremili smo super ponudu za školarce, ali i za vas kako biste mogli osvježiti pogled novim naočalama.

Stoga, ne propustite čak 20% popusta na kompletne naočale (dioptrijski okvir i naočalne leće) u našim poslovnicama. Ponudu smo nadopunili prekrasnim novim modelima i vjerujemo da ćete pronaći svoj idealni okvir. S obzirom da znamo kako klinci znaju biti izbirljivi, imamo naočale kojima neće moći odoljeti, a pružit će im neometanu aktivnost u igri. Saznajte više o Lookkino okvirima u našim poslovnicama i odaberite najbolje za svoje školarce. Također, ako se vaši klinci ‘bore’ s kratkovidnošću, saznajte više o MyCon naočlanim lećama koje su odlična opcija za korekciju miopije.

Ponuda traje od 16.08.2023. pa do 30.09.2023.

Od 28.08.2023. krenula je i End Of Summer ponuda s 30% popusta** na sve sunčane naočale uz kupnju Luna spreja za čišćenje naočala. Ponudu možete iskoristiti u poslovnicama, ali i online na našem webshopu uz kod za popust endofsummer30. Ne propustite hit modele sezone po odličnim cijenama!

Navedena ponuda traje do 16.09.2023.

*Popusti i ponude ne mogu se kombinirati, a popusti se ne zbrajaju. Ponuda za okvire se ne odnosi na Lindberg.

**Popust se ne odnosi na outlet kolekcije.