optike-Luna-posebne-pogodnosti-prosinac

Prosinac je vrijeme darivanja i veselja. U tom duhu odlučili smo, naše sadašnje i buduće klijente, razveseliti posebnim pogodnostima. Uz postojeće akcije iz studenog – za sve koji su napravili narudžbu tada, u prosincu kupuju sunčane naočale uz 40% popusta – pripremili smo i nešto sasvim drugačije.

Tijekom prosinca moći ćete kupititi nove kompletne naočale, dakle moderni Luna okvir i plastične leće sa zaštitnim slojevima, već od 550 kuna i progresivne nočalne leće već od 990 kuna.

Kompletne naočale se rade, naravno, po vašoj dioptriji. Kontrola vida je besplatna te se može napraviti u bilo kojoj od naših pet optika na modernim i kvalitetnim uređajima. U tu ponudu su uključeni Luna okviri koji su vrlo kvalitetni i moderni, različitih boja i oblika za svako lice te plastične leće sa antirefleksnim i tvrdim zaštitnim slojem. Te naočale mogu biti gotove već unutar 48 sati od narudžbe, što naravno ovisi o dioptriji.

Što se tiče dijela progresivnih leća, u pitanju su Varilux Starter naočalne leće tvrtke Essilor. Više od 50 godina Varilux istražuje svijet prezbiopije s ciljem da pruži prirodan vid svim nosiocima progresivnih leća. Varilux pruža bolju oštrinu vida koji je u skladu s prirodnim vidom posebno karakterističnim i prilagođenim svakom pojedincu.

Varilux Starter je novitet, a dizajniran je za potrebe mladih prezbiopa koji prelaze s naočala za jednu udaljenost, na progresive, za sve udaljenosti. Ima ograničenu adiciju od 1,75 pa je time idealan za mlade pružajući jasan i udoban vid. Prilagodba je jednostavna i brza te omogućuje ugodan rad na kompjuteru.

Vjerujemo da smo vas razveselili našim pogodnostima u prosincu te vam se radujemo u našim optikama. Naše ljubazno i stručno osoblje čeka na vaša pitanja i rješava sve vaše nedoumice stručnim savjetima i znanjem. Veselimo se zajedno!