21.07.2020.

Osnovana u Parizu 1945. godine, kuća Celine utjelovljuje jednostavnu, ali nikad dosadnu eleganciju s francuskih visokih modnih krugova. Karakteriziran minimalnim, smjelim siluetama, preciznim krojevima i ženstvenim luksuzom; jednostavan, ali chic, Celine brend dodaje jedinstven pečat svakom stilu. Baš kao odjevni komadi i modni dodaci, Celine naočale odišu modernom ženstvenošću i luksuzom, kombinirajući klasične, ali ponekad i neuobičajene linije. Klasični par Celine sunčanih naočala je gladak i elegantan, baš kao zaštitni znak brenda – prepoznatljiva trapez torba.

Bezvremenske, klasične, minimalističke… sve su to Celine sunčane naočale. Uzimajući u obzir visokokvalitetne materijale te ručnu izradu, Celine sunčane naočale, dokazuju da su vrijedno ulaganje koje će vam se isplatiti na duge staze. Kolekcija naočala sastoji se od metalnih aviator oblika, okruglih, mačkastih, oversized te leptirastih stilova pa pruža zaista veliku ponudu baš za svačiji ukus.

Svaki par Celine sunčanih naočala ručno je izrađen u Italiji od najboljih materijala što garantira premium kvalitetu te dugotrajnost. Izrađene su od izdržljivog acetata ili metala, ovisno o modelu.
Autentične Celine sunčane naočale dolaze u prekrasnom etuiju sa otisnutim logom brenda, u posebnoj kutiji, a uključuje i specijalnu krpicu za čišćenje naočala. Kupiti se mogu samo kod ovlaštenih distributera te naravno u Celine buticima.

Bez obzira imaju li gradulno bojanu ili jednobojnu leću (tamniju ili svjetliju), sve Celine sunčane naočale blokiraju štetno UVA i UVB zračenje. Također su dostupne i u polariziranoj varijanti naočalnih leća. Polarizirane naočale smanjuju odbljeske od dugih, ravnih površina kao što je hauba na automobilu ili površina ceste, površina mora… pa je tako slika puno jasnija, kontrastnih boja, a nosiocu je ugodnije gledati (bez neugodnih odbljesaka).

Istražite ponudu ovdje te nam se obratite na e-mail: info@optika-luna.hr ako ste zainteresirani za naručivanje ili ako želite više informacija. Također, modeli su dostupni u našim poslovnicama Prečko i Trešnjevka.

Biranjem Celine sunčanih naočala birate kvalitetu i dizajn koji je uvijek u modi.