Kako kupovati, što ako zapnem?

Odaberete proizvod koji želite kupiti – klikntete na DODAJTE U KOŠARICU, čime je proizvod u košarici. Možete izabrati još proizvoda ili, ako je to sve, odete na košaricu (na vrhu stranice desno, simbol košarice). Ispiše se što ste sve odabrali, također je moguće i izbrisati neki proizvod ako ga ipak ne želite. Ostavite podatke za dostavu (prvo se unose podaci za plaćanje pa ako je adresa dostave drugačija od one na kartici – u polje s podacima za dostavu unesete adresu za dostavu) i platite proizvod na jedan od ponuđenih načina. I to je to! 🙂 Ako u bilo kojem trenutku ne znate što dalje i niste sigurni jeste li sve dobro upisali, kontaktirajte nas na e-mail: info@optika-luna.hr i mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, tu je i naš telefon +385 1 3882 376.

Jesu li moji podaci sigurni?

Osobni podaci strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Očne optika Luna, kako bismo vam željni proizvod dostavili na pravu adresu te napravili sve što je potrebno da budete zadovoljni uslugom. Plaćanje se vrši preko ovlaštene tvrtke za online plaćanja, tako da mi nemamo uvid u vaše podatke s kartica i računa. Oni koriste izuzetno siguran i zaštićen protokol te program enkripcije.
Za više informacija pročitajte Izjavu o privatnosti i sigurnosti i Uvjete plaćanja.

Čime mogu platiti?

Navedeni načini plaćanja odnose se na plaćanje za online kupovinu te se razlikuje od uvjeta plaćanja u našim poslovnicama.

Plaćati možete općom uplatnicom i internet bankarstvom te debitnim i kreditnim karticama (iznos rata će vam se automatski ponuditi kada unesete podatke s kartice):
PBZ banke:

  • – American Express (izdan samo u inozemstvu, ako je kartica izdana u Hrvatskoj više ne vrijedi), Visa Premium, Visa Inspire i Maestro idu jednokratno i na 2-12 rata
  • – MasterCard karticom jednokratno, uz ograničenje prema limitu vaše kartice.

Erste Card Cluba:

  • – Diners, MasterCard, VISA, Maestro jednokratno te
  • – Diners karticom na 2-6 rata

Zagrebačke banke:

  • – jednokratno i obročno plaćanje od 2-12 rata karticama MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall. S tim da minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 66,36 EUR/500 kn, a maksimalni 7963,37 EUR/60 000 kn.

Jako je važno da unesete točne podatke s kartice točno kako su na kartici upisani – ime i prezime te adresu koji također trebaju biti istovjetni onima na računu koji kupac prima od kartičara.

S vremena na vrijeme provjerite ovaj dio jer ćemo ga redovito ažurirati s novim informacijama.

Visa Premium kartica

Kako American Express kartica izdana u Hrvatskoj više nije aktivna, zamijenjena je sa Visa Premium karticom. Malo su se promijenile sigurnosne postavke te je Visa još sigurnija u smislu sprečavanja zlouptrebe kartice. Prilikom plaćanja Visa Premium karticom na našem web shopu mogla bi vam se javiti obavijest da narudžbu možete platiti tek kada prijavite svoju Visa Premium karticu preko aplikacije Myway te na taj način imate mogućnost završiti narudžbu unosom koda s mTokena, unutar MyWay aplikacije, jednostavno preko vašeg mobitela.  Aplikacija se skine besplatno preko Trgovine Play (Google Play ili App Store) i brzo se postavi.

Na ovaj ste način dodatno zaštićeni od zloupotrebe vaše kartice na bilo koji način. Takav način potvrde imaju većinom sve banke, ovisno kako imate dogovoreno u banci.

Koji su vaši podaci za plaćanje općom uplatnicom ili Internet bankarstvom?

Primatelj:
Očna optika Luna, J. Slavenskog 1, 10 110 Zagreb.
ŽIRO RAČUN (IBAN) u Zagrebačkoj banci: HR 6223600001102058546
Opis plaćanja: upišite broj narudžbe ili šifru proizvoda
Model nije potrebno unositi, a pod Poziv na broj možete upisati datum narudžbe bez točki.
Ako bilo gdje zapnete kontaktirajte nas na info@optika-luna.hr ili na +385 1 3882 376.

Za koliko vremena mi stiže naručeni predmet i koja je cijena dostave?

Dostava je besplatna za iznos narudžbe veći od 66,36 EUR/500,00kn, a ispod tog iznosa iznosi 5,18 EUR/39,00kn. Dostava se vrši preko GLS dostavne službe i obavlja se u najmanjem mogućm roku od dana narudžbe, ovisno o dostupnosti robe i udaljenosti na koju šaljemo paket. Ponekad su moguća  mala kašnjenja isporuka, no uz vas smo na e-mailu info@optika-luna.hr i telefonu: +385 1 3882 376. Dostavlja se na adresu koju je kupac specificirao kod unosa svojih podataka u sklopu naše web trgovine.
Cijena dostave je drugačija ako paket šaljemo van Republike Hrvatske te su moguća kašnjenja u dostavi zbog situacije u svijetu. Za detaljnije informacije glede dostave van Republike Hrvatske ili drugo, kontaktirajte nas na info@optika-luna.hr ili na +385 1 3882 376 ili pak sve detalje oko dostave provjerite u Narudžba i dostava.

Što ako mi se naručeni proizvod ne sviđa?

U bilo kojem dijelu, a prije konačnog slanja, možete mijenjati narudžbu, dodavati ili brisati proizvode iz košarice ili pak odustati od cjelokupne kupnje. Kada pošaljete konačnu narudžbu, na ekranu će se pojaviti informacija je li vaša narudžba uspješno poslana te ćete po potvrđenoj narudžbi dobiti na navedeni e-mail i potvrdu. Ako vam kojim slučajem ne stigne, moguće da ste unijeli krivi e-mail.
Od cijele ili dijela narudžbe možete odustati i do 14 dana od dana preuzimanja paketa. U razdoblju od tih 14 dana, obavijestite nas pismeno na: info@optika-luna.hr ili usmeno na broj telefona +385 1 3882 376 o svom odustajanju od dijela ili cijele narudžbe. Ili preko obrasca za jednostrani raskid ugovora na linku. U tom slučaju, molimo vas da neoštećene proizvode o svom trošku vratite na adresu: Očna optika Luna d.o.o., J. Slavenskog 1, 10110 Zagreb. U slučaju proizvoda s greškom koji je takav stigao, povrat plaća Optika Luna, no takva situacija se prije slanja dogovara s Optikom Luna.

Očna optika Luna d.o.o. se obvezuje vratiti vam uplaćena sredstva za proizvode koje ste nam vratili. Proizvodi moraju biti u neoštećenoj, originalnoj ambalaži, originalno zapakirani, ne smiju biti korišteni već u stanju kao kod preuzimanja pošiljke. Također vas molimo da nam proizvode nikako ne vraćate pouzećem!

Za sva dodatna pitanja, komentare i prijedloge, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@optika-luna.hr.

Ugodnu kupnju želimo! 🙂