Vaša košarica je prazna!
Pogledajte košaricu Plaćanje
Ukupno: 0.00 kn

ČESTA PITANJA

 

Kako kupovati, što ako zapnem?

Odaberete proizvod koji želite kupiti – klikntete na DODAJTE U KOŠARICU, čime je proizvod u košarici. Možete izabrati još proizvoda ili, ako je to sve, odete na košaricu (na vrhu stranice desno, simbol košarice). Ispiše se što ste sve odabrali, također je moguće i izbrisati neki proizvod ako ga ipak ne želite. Ostavite podatke za dostavu i platite proizvod na jedan od ponuđenih način. I to je to! 🙂 Ako u bilo kojem trenutku ne znate što dalje i niste sigurni jeste li sve dobro upisali, kontaktirajte nas na e-mail: info@optika-luna.hr i mi ćmo odgovoriti u najkraćem mogućem roku, tu je i naš telefon 01 3882 376.

 

Kako odabrati i kupovati leće u ‘NAOČALE S DIOPTRIJOM (NARUČITE SAMI)?

Kada se nađete u toj rubrici znači da želite naručiti jedan od ponuđenih okvira s naočalnim lećama prema svojoj dioptriji koju vam je odredio specijalist. S desne strane okvira, kada ga odaberete, je tablica preko koje unosite svoje dioptrije za oba oka (dioptrija, cilindar, kut, prizma i PD). Kada unosite dioptrije jako je važno da popunite sve stupce, takko da ako nema cilindar ni kut, odaberete 0; ne smije ostati prazno. Nakon toga unosite svoj PD koji možete unijeti kao jedan broj (zbroj oba oka) ili kao dva broja, za svako oko posebno. Nakon što unesete sve podatke, otvara se još jedna tablica koja je samo informativnog karaktera, gdje možete vidjeti koja bi vrsta naočalne leće bila najbolja prema vašoj dioptriji. Gledate debljinu leće i kvalitetu zaštitnih slojeva te tako računate cijenu. Ispod te tablice je padajući izbornik na kojem odaberete ono što mislite da bi za vas bilo najbolje. Cijena naočalnih leća se zbroji s cijenom okvira i dobivate na kraju konačnu cijenu. Ako se ne snalazite ili niste sigurni, u bilo kojem trenutku nam se možete obratiti na 01 3882 376 ili na info@optika-luna.hr kako bismo vam pomogli završiti narudžbu ili vam objasnili što vas zanima.

 

Jesu li moji podaci sigurni?

Osobni podaci strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Očne optika Luna, kako bismo vam željni proizvod dostavili na pravu adresu te napravili sve što je potrebno da budete zadovoljni uslugom. Plaćanje se vrši preko ovlaštene tvrtke za online plaćanja, tako da mi nemamo uvid u vaše podatke s kartica i računa. Oni koriste izuzetno sigaran i zaštićen protokol te program enkripcije.
Za više informacija pročitajte Izjavu o privatnosti i Uvjete plaćanja.

 

Čime mogu platiti?

Plaćati možete općom uplatnicom i internet bankarstvom te debitnim i kreditnim karticama:
– PBZ banke: American Express, Visa Inspire i Maestro jednokratno i na 2-6 rata te MasterCard karticom jednokratno, uz ograničenje prema limitu vaše kartice.
– Erste Card Cluba: Diners, MasterCard, VISA, Maestro, Discover i DinaCard jednokratno te sa Diners karticom na 2-6 rata
– Zagrebačke banke: jednokratno i obročno plaćanje od 2-12 rata karticama MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall. S tim da minimalni iznos za obročno plaćanje iznosi 500 kn, a maksimalni 60 000 kn.
S vremena na vrijeme provjerite ovaj dio jer ćemo ga redovito ažurirati s novim informacijama.

 

Koji su vaši podaci za plaćanje općom uplatnicom ili Internet bankarstvom?

 
Primatelj:
Očna optika Luna, J. Slavenskog 1, 10 110 Zagreb.
ŽIRO RAČUN (IBAN) u Zagrebačkoj banci: HR 6223600001102058546
Opis plaćanja: upišite broj narudžbe ili šifru proizvoda
Model nije potrebno unositi, a pod Poziv na broj možete upisati datum narudžbe bez točki.
Ako bilo gdje zapnete kontaktirajte nas na info@optika-luna.hr ili na 01/3882 376.

 

Za koliko vremena mi stiže naručeni predmet i koja je cijena dostave?

Dostava se ne naplaćuje za iznos narudžbe veći od 500,00kn, a ispod tog iznosa iznosi do 30,00kn. Dostava se vrši preko dostavne službe Hrvatske pošte i obavlja se u namanjem mogućm roku od dana narudžbe, ovisno o dostupnosti robe i udaljenosti na koju šaljemo paket te iznosi do 6 radnih dana, a za otoke i do 10 radnih dana. Dostavlja se na adresu koju je kupac specificirao kod unosa svojih podataka u sklopu naše web trgovine.
Cijena dostave je drugačija ako paket šaljemo van Republike Hrvatske. Za detaljnije informacije glede dostave van Republike Hrvatske ili drugo, kontaktirajte nas na info@optika-luna.hr ili na 01/3882 376 ili provjerite taj dio u Narudžba i dostava.

 

Što ako mi se naručeni proizvod ne sviđa?

U bilo kojem dijelu, a prije konačnog slanja, možete mijenjati narudžbu, dodavati ili brisati proizvode iz košarice ili pak odustati od cjelokupne kupnje. Kada pošaljete končnu narudžbu, na ekranu će se pojaviti informacija je li vaša narudžba uspješno poslana te ćete po potvrđenoj narudžbi dobiti na navedeni e-mail i potvrdu. Ako vam kojim slučajem ne stigne, moguće da ste unijeli krivi e-mail.
Od cijele ili dijela narudžbe možete odustati i do četrnaest dana od dana preuzimanja paketa. U razdoblju od tih 14 dana, obavijestite nas pismeno na: info@optika-luna.hr ili usmeno na broj telefona 01 3882 376 o svom odustajanju od dijela ili cijele narudžbe. U tom slučaju, molimo vas da neoštećene proizvode o svom trošku vratite na adresu: Očna optika Luna d.o.o., J. Slavenskog 1, 10110 Zagreb. Očna optika Luna d.o.o. se obvezuje vratiti vam uplaćena sredstva za proizvode koje ste nam vratili. Proizvodi moraju biti u neoštećenoj, originalnoj ambalaži, originalno zapakirani, ne smiju biti korišteni već u stanju kao kod preuzimanja pošiljke. Dakle, ako ste sami krivo naručili leće i to shvatili nakon što ste kutiju otvorili, žao nam je – ali nećete moći napraviti povrat proizvoda. Obavezno priložite i račun ili dostavnicu (dokument o kupnji). Također vas molimo da nam proizvode nikako ne vraćate pouzećem! Više informacija pročitajte u Uvjetima plaćanja gdje je i Obrazac za jednostrani raskid ugovora preko kojega možete odustati od narudžbe. Također pročitajte i Narudžba i dostava.

 

Može li se plaćati Pay Palom?

Nažalost još nismo uveli plaćanje Pay Palom, što ne znači da u budućnosti ne planiramo.

 
Za sva dodatna pitanja, komentare i prijedloge, slobodno nas kontaktirajte na e-mail: info@optika-luna.hr.

Ugodnu kupnju želimo! 🙂