EyeDrive naočalne leće savršene su za sve vozače koji vole da im pogled uvijek bude jasan i oštar.
Prilagođene su korekciji vida za vozače, bez obzira na dio dana. Sa oštrim vidom i širokim vidnim poljima doći ćete na odredište sigurni, odmorni i bez neugodnog blještanja.

*do kraja godine, 31.12.2018., odobravammo popust na Eyedrive naočalene leće od 15% u sklopu kampanje ‘Sigurnost u prometu i dobar vid’

Inovativna tehnologija Reflect Control eliminira blještanje do 90%, od automobila koji dolaze u susret kao i od ulične rasvjete. Kontrast je poboljšan, a detalji su puno uočljiviji i jasniji.

Ovaj novi segment leća specijalno je dizajniran za neometan, jasan vid danju i noću – savršeno rješenje za sve vozače. Uz novu Reflect Control tehnologiju ovo su jedinstvene naočalne leće za vožnju koje ​​​pružaju opušten vid i sigurnu vožnju bez obzira na vremenske uvjete, tijekom cijelog dana.

Dostupne su s Transitions XTRActive tehnologijom te se kao takve, naočalne leće dobro prilagođavaju svjetlosnim uvjetima. Pružaju oštar vid na jakom sunčevom svjetlu kao i pri slabim svjetlosnim uvjetima (vožnja noću, u tunelima….).
– aktivacija do 50% – iza vjetrobranskog stakla
– dostupne u sivoj, smeđoj i grafitno zelenoj boji

Dostupne su i kao jednojakosne u dvije varijante te kao progresivne naočalne leće s nekoliko širina progresivnog kanala.

EyeDrive jednojakosne naočalne leće

EyeDrive progresivne naočalne leće

PREDNOSTI ZA VAS:
• znatno manje bliještanja danju i noću
• oštar vid 24 sata na dan
• idealne za cijeli dan zbog širokog vidnog polja
• UV zaštita

Posjetite nas u našim optikama i naše ljubazno osoblje će vam detaljno pojasniti sve što vas dodatno zanima o ovoj visokosofisticiranoj, a opet povoljnoj leći, savršenoj za sve koji vole uživati u vožnji bez neugodnog blještanja.