10.03.2020.

Svjetlo je osnova za naš vid i dobrobit. Dio spektra svjetlosti koji dopire do oka sadži komponente koje mogu biti štetne za zdravlje oka. Transitions tehnologija kontinuirano i 100% štiti oči od UVA i UVB zraka i ne dopušta im prolaz do vaših očiju. Također štiti od štetnog plavog svjetla emitiranog s digitalnih ekrana i sunca.
S Transitions Light Intelligent tehnologijom, vaše naočale se automatski prilagođavaju količini svjetla i istovremeno štite od štetnog plavog svjetla. Odgovarajući na količinu svjetla koje se nalazi oko vas, ove leće inteligentno mijenjaju svoju boju od prozirne do tamne kada ste na otvorenom prostoru i postaju ponovno prozirne kada se vraćate u zatvoreni prostor. Dodatno, štite od UV zraka i štetnog plavog svjetla. Dostupne su u tri varijante.

Transitions Signature Gen 8
Najnovija generacija Transitions fotoosjetljivih leća koje pružaju najbolju izvedbu bez obzira na svjetlosne uvjete i dio dana. Uz Transitions Signature GEN 8 vaše oči su potpuno zaštićene, a vid kvalitetan. Dostupne su u 3 klasične i 4 moderne boje, prilagođene svim generacijama i potrebama.
Nova fotoosjetljiva tehnologija nudi još brži povratak u prozirno stanje, u zatvorenom prostoru, i tamnije naočalne leće vani te pružaju najbolju zaštitu od UV zraka i štetnog plavo-ljubičastog svjetla i bolju percepciju boja te je slika kvalitetnija.
Uskladite svoj okvir s jednom od sedam modernih Transitions boja. U varijanti Iconic Colors dostupne su siva, smeđa i grafitno-zelena, a u varijanti Style Colors: Emerald, Safir, Ametist i Amber.

Transitions EXTRActive

Najtamnije fotoosjetljiveleće koje se aktiviraju i iza vjetrobranskog stakla automobila. Lagano su obojane u zatvorenom prostoru.
One potmane do kategorije 3 na otvorenom, za sunčanog vremena te iza vjetrobranskog stakla do kategorije 2. Blokiraju 100% štetne UVA i UVB zrake, bez obzira na količinu zatamnjenja. Pružaju odličnu otpornost na ogrebotine, prljavštinu, prašinu i mrlje. Dostupne su u sivoj, smeđoj i grafitno-zelenoj boji, ali i sa zrcalnim efektom. Dodatni glamur za vaš stil dobit će te uz Transitions XTRActive mirror.

Transitions Style Mirrors

S fotoosjetljivom tehnologijom u kombinaciji sa zrcalnim (mirror) efektom sigurno ćete biti zapaženi. Intenzitet boje leća prilagodit će se ovisno nalazite li se u zatvorenom ili na otovrenom prostoru dok je zrcalni efekt postojan. Transitions Style Mirror dostupan je u 4 različite boje koje će naglasiti vaš stil.
Transitions Style Mirror leće blokiraju UV zrake i štite od štetnog izlaganja plavim zrakama, u zatvorenom i na otvorenom prostoru. Dodatno, fotoosjetljiva tehnologija sadržana u strukturi leće osigurava optimalnu udobnost vida dok ste na otvorenom, propuštajući točno određenu količinu svjetla u svakom trenutku. Dostupne su u srebrnoj, zlatnoj, plavoj i zelenoj varijnati.

Izaberite svoju kombinaciju i uživajte u odličnim performansama koje Transitions tehnologija nudi. Detalje saznajte u našim poslovnicama.