S veseljem objavljujemo da smo se pridružili akciji, u suradnji s Essilorom, unutar koje vas darujemo parom jednojakosnih naočalnih leća sa zaštitnim slojevima ili s naočalnim lećama u boji za pr. sunčane naočale u vašoj dioptriji.

Da biste ostvarili pogodnosti akcije, uvjet je da izaberete jednojakosne Transitions Crizal Forte UV ili Alize UV naočalne leće. Sve Crizal Transitions leće pružaju najbolju UV zaštitu s faktorom E-SPF 25, što znači da su vaše oči 25 puta bolje zaštićenije, nego kada nemate naočale. Osiguravaju najbolju jasnoću vida i automatski se prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, na otvorenom i u zatvorenom prostoru. Savršeno su prozirne unutra i s bržom prilagodbom od ostalih fotoosjetljivih leća, pri promijeni svjetlosnih uvjeta. Otporne su na ogrebotine, prljavštinu, prašinu, vodu te eliminiraju UV refleksiju prema oku istovremeno zadržavajući izuzetnu transparentnost.

Dostupne su u tri boje: smeđoj, zelenoj i sivoj. Napredna tehnologija izrade sastavljena kombinacijom 8 nijansi boje povećava apsorpciju svjetlosti koja dolazi iz svih smjerova omogućujući leći najbolju reakciju do sada, na različitu količinu svjetlosti.

Uz ove vrhunske leće, možete izabrati par lagerskih leća Orma Crizal Easy UV (bijele) koje vam mogu biti kao rezervni par za čitanje, gledanje televizije, rad na računalu ili sl. Imaju sve zaštitne slojeve kao i sve Crizal naočalne leće. Ako vam pak trebaju sunčane naočale u dioptriji, onda su za vas bojane naočalne leće.

Akcija traje do 28.02. ove godine.

Na vama je da odaberete okvire i uživate u novim naočalama. Sve dodatne informacije saznajte u našim optikama.