Kako bi se ujutro razbudili, većina voli popiti kavu, no kako se razbuditi za novi radni tjedan? Jednostavno, super popustima u optikama Luna…

Da bi vam tjedan započeo odlično, iskoristite ovaj ponedjeljak super ponudu u našim optikama! Izaberite novi okvir ili nove sunčane naočale uz popust od -20%. U našoj širokoj ponudi pronaći ćete veliki izbor raznih brendova. Vjerujemo kako ćete pronaći baš ono što ste zamislili.

‘Happy Monday’ je akcija koja traje samo jedan dan, tj. cijeli ponedjeljak 02.03.2015. Kako je ponedjeljak prvi dan u tjednu, a ovaj i prvi dan novog mjeseca, tako je i odličan dan da izaberete nešto novo, drugačije i učinite si cijeli tjedan, a i mjesec, uzbudljivijim, što nam je i cilj. Ponedjeljkom je većina ljudi zbunjena jer su još u vikendu pa smo odlučili ovakvu akciju organizirati baš taj dan, upravo iz razloga da se ‘dignete’ i razveselite novom početku tjedna. Uz kavu, sigurni smo da će ‘Happy Monday’ imati sličan efekt na novi tjedan pred vama.

Također u ponedjeljak počinje akcija u suradnji s tvrkom Essilor u kojoj uz kupnju jednojakosnih naočalnih leća Crizal dorade dobivate gratis sunčane naočalne leće u istoj dioptriji koje potom možete ugraditi u svoje stare ili nove sunčane naočale. Detalji u našim poslovnica i webu.

Uživajte za vikend i vidimo se u ponedjeljak!