Talijanski brand Italia Independent poznat po svojim jedinstvenim i ‘umjetničkim’ modelima ostvario je suradnju s poznatom talijanskom blogericom Chirom Ferragni (The Blonde Salad). Rezultat su dva zanimljiva modela sunčanih naočala namijenjeni i muškarcima i ženama.

Pod stručnim vodsvom kreativnog tima Italie Independent, Chiara se odlučila za boje ljeta i crnu kao univerzalnu i svevremensku. Model namijenjen samo ženama varijacija je najprodavanijeg modela 092, mačkast i dimenzijama veći. Fronta naočala je baršunasta i boje pijeska, dok su ručkice narančaste i daju dojam kao da su od kože. Chiara je njima željela postiči osjećaj kao da stojite na pješčanoj plaži i gledate zalazak sunca. Leća je zlatne boje i s 50%- tnim zrcalnim efektom. Drugi model je univerzalan, crne boje. Fronta je isto baršunasta, a ručkice se doimaju kao kožne, dok je leća isto zrcalna u tamnoj srebrnkastoj boji.

Po našem mišljenju naočale su pogodne za sva godišnja doba pa su time zaista iskoristive. Uz to, specifične jedinstvenim dizajnom garantiraju dojam za pamćenje. Ili kako kaže krilatica Italia Independent branda: ‘Being independent means writing one’s own story every day.’