01.10.2021.

Novo godišnje doba zove na promjene. Uz našu jesensku kampanju i odličan popust na dioptrijske okvire i sunčane naočale poznatih brendova to neće biti problem. Uljepšajte si jesen novim naočalama.

Od 01.10.2021. pa sve do 31.10.2021. iskoristite čak 25% popusta* na brendove dioptrijskih okvira Furla, Carolina Herrera, Police, Blumarine i Escada te na sunčane naočale brenda Furla, Carolina Herrera i Police. Popust na dioptrijske okvire je moguće ostvariti uz kupnju naočalnih leća i vrijedi u svim poslovnicama.

Furla naočale imaju prepoznatljiv, moderan stil s posebnim detaljima koji čine razliku. Vesele boje i ženstvene linije uokvirit će vaš pogled na najljepši način.

Carolina Herera ima nešto ozbiljniji pristup, no neće vas razočarati smjelim uzorcima i detaljima u kombinaciji s bezvremenskim dizajnom koji je uvijek tražen i odlično pristaje svakom tipu lica.

Kad je u pitanju Blumarine, tu ipak više do izražaja dolaze upečatljivi detalji i senzualniji dizajn. Ultra ženstveni modeli kombiniraju zanimljive animal printove i šljokice te oblike koji asociraju na leptirova krila. Nešto su drugačije s, uvijek, elegantnim dizajnom koji neće proći nezamijećeno.

Police naočale nude široku varijantu modela za muškarce i žene. Klasični muški oblici koji se uvijek nose i traže lijepo se upotpunjuju s modernim bojama i detaljima u duhu brenda. Moderni okviri savršeni su za mlade i buntovne te, naravno, sve koji se tako osjećaju.

Escada nudi klasične linije i harmonično raspoređene boje i uzorke koji podsjećaju na njihovu odjevnu liniju. Escada naočale savršena su kombinacija modernog i bezvrmenskog.

Istražite ponudu i na našem webshopu i odaberite nove sunčane naočale brenda Furla, Carolina Herrera, Police i Nina Ricci na 25% popusta! Uvijek elegantni i ženstveni modeli ženskih sunčanih naočala te bezvremenska klasika za muškarce ne ostavlja prostor za dilemu. Bez obzira na koje naočale se odlučili, izabrali ste kvalitetu i dizajn koji ćete nositi baš u svakoj prilici.

*popusti i ponude ne mogu se kombinirati te se popust obračunava na blagajni, a detalje saznajte u svim poslovnicama.