19.10.2020.

U Lindberg naočale zaljubili smo se na na popularnom sajmu optičkih proizvoda Silmo u Parizu prije puno godina. Od tada je Zagreb bogatiji za naočale posebne izrade i dizajna kakve još do tada nije imao u ponudi. Danas smo među rijetkima u ovom dijelu Europe koji u svom asortimanu nude Lindberg.

Lindberg ima specijalne strojeve na kojima se Lindberg naočale pripremaju za ugradnju naočalnih leća te se ne mogu napraviti u ni jednoj drugoj optici koja nema takav alat i znanje o korištenju istog. Sve što se tiče Lindberg naočala je visokokvalitetno, izuzetno i posebno. Evo kako se oni sami opisuju:

‘Lindberg naočale poručuju svijetu da ste se odlučili na drugačiji način razmišljanja i da kao istinski znalac cijenite izniman dizajn i visokokvalitetne materijale. Svaki je okvir izjava o estetici, tehničkim inovacijama i besprijekornoj izradi.
Sve što radimo u Lindbergu uronjeno je u dansku tradiciju dizajna diskretne, klasične elegancije i pomno promišljene jednostavnosti. Lindbergove kolekcije osvojile su desetke prestižnih nagrada za dizajn.

Okviri Lindberg su kao nijedan drugi. Inzistiramo na jedinstvenoj mješavini beskompromisne pažnje prema detaljima, patentiranim tehnologijama i individualnoj izradi kako bi stvorili izvanredan vizualni učinak.
Lindberg dizajn sadrži materijale dobivene iz odgovornih izvora odabrane za bezvremenu eleganciju, izuzetnu čvrstoću i prepoznatljiv vizualni učinak. Ovi ekskluzivni materijali uključuju titan, acetat, zlato, platinu i dijamante – a određeni Lindberg modeli dostupni su i u privlačnom prirodnom životinjskom rogu.
Patentirane tehničke inovacije Lindberg okvira, zajedno s pažljivo projektiranim i izrađenim detaljima, revolucionirale su moderne naočale. Uklonili smo sve što nije neophodno – uključujući sve vijke, zakovice i zavarene spojeve. To znači da su Lindberg okviri nevjerojatno jaki i fleksibilni – a opet među najlakšim i najudobnijim na svijetu.

Preokrenuli smo svijet naočala. Nema masovno proizvedenog dizajna sa ‘uzmi ili ostavi’ opcijom – dajemo vam dizajn, detalje i materijale koje želite.
Postoji mogućnost naručivanja individualno izrađenog okvira po narudžbi, kombinirajući jedinstvene materijale, tehnologiju u proizvodnji koju smo sami razvili i samo najbolje od individualne izrade.
Svaki je okvir prilagođen vašim osobnim željama, ručno dorađen i pojedinačno numeriran. ‘

A mi ih kombiniramo i naručujemo za vas baš onako kako mislimo da će vam se najviše svidjeti. U našim poslovnicama možete pogledati ponudu Lindberg dioptrijskih okvira i pronaći savršenu kombinaciju boja i oblika za svoje posebne Lindberg naočale.