16.02.2015.

Koliko puta ste se našli u situaciji da jednostavno ne možete pronaći naočale, a malo prije ste ih imali? Ili ste slučajno sjeli na njih i pukle su, a imate samo jedne? Ili ste pak kupili novu majicu/košulju, a vaše naočale jednostavno nikako ne idu uz nju? Ili jednostavno tražite povoljno, a opet kvalitetno rješenje za svoj vid.

Da biste si olakšali gore navedene situacije, a i uživali u mijenjanju naočala i isprobavanju različitih stilova, osmislili smo odličan Luna paket, koji se sastoji od modernog Luna okvira (veliku ponudu pogledajte u našim optikama) i naočalnih leća sa zaštitnim slojevima u vašoj dioptriji. Cijena Luna ponude je 89 EUR. Kontrola diotprije je besplatna, no nužna je rezervacija, koju možete napraviti kontaktiranjem naših poslovnica.

Ne razmišljajte i ne dvoumite uzalud, već navratite u naše optike i napravite nove naočale bilo kao rezervne, moderni dodatak već postojećoj kolekciji ili jednostavno nove povoljne naočale s kojima ćete biti zadovoljni.

Za primjer, pretpostavljamo da nemate jedne cipele, već za svaku prigodu barem jedne, a u tom slučaju, zašto tako ne bi bilo i s naočalama?!

*Za više informacija, posjetite nas u poslovnicama jer je svaka dioptrija različita pa bismo voljeli ponudu prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima.

 

ažurirano 30.03.2023.