Mjesecom dioptrijskih okvira by Furla, Police i Carolina Herrera započinjemo uzbudljiv i nadasve veseo mjesec iznenađenja i poklona.

Tijekom trajanja ove akcije svoje nove okvire navedenih brendova možete kupiti po 25% nižim cijenama. U svim našim optikama (čak njih pet) potražite i isprobajte veliki izbor navedenih brendova, a i mnoge druge. Uz navedene brendove tu je i poneki popust iznenađenja, a o čemu se radi, možete saznati u našim optikama.

Akcija traje od 15.01. pa sve do 14.02. Da, do Valentinova. Zato smo odlučili pokrenuti i kreativni natječaj, koji traje kako i sama akcija, unutar kojeg nam šaljite slike sebe i drage vam osobe, slikane u jednoj od naših optika, sa okvirima navedenih brendova, koje želite dobiti na poklon. Dobro ste pročitali, autori najoriginalnije i najkreativnije, a može i najromantičnije fotke dobivaju na poklon dioptrijske okvire u kojima su se slikali. Da sve bude još bolje, imamo i niz utješnih poklona. Slike nam šaljite na naš mail info@www.optika-luna.hr, u inbox naše facebook stranice ili na instagram, tako da nas označite i dodate hashtag, na primjer #optikalunaFURLA, ovisno koji brend okvira imate na slici. Veselimo se vašim uradcima!
Nadamo se da već imate ideju. Sigurni smo da ćete pronaći pravi kutak u našim optikama za odličnu fotku.

Na samom kraju akcije planiramo i poseban Police day pun smijeha i odličnog druženja.

Pridružite nam se u ovom mjesecu i veselimo se zajedno!