06.10.2020.

Potrazi najbolje ponude za vaše nove naočale je došao kraj. Ovaj mjesec osmislili smo sjajne ponude baš za vas. Izaberite najbolju za sebe i za svoje oči.

U poslovnicama Prečko, Špansko i Trešnjevka od 01.10.2020. do 31.10.2020. iskoristite ponudu* baš po svojoj mjeri:

– 30% popusta na dioptrijske okvire uz kupnju naočalnih leća (ne odnosi se na Lindberg)

– Luna ponuda – kompletne naočale već od 550kn. Sastoji se od dioptrijskog okvira (Luna, Vogue, Ralph Lauren, Converse, Puma) i naočalnih leća sa zaštitnim slojevima (antirefleksni protiv odbljesaka, za teže grebanje i lakše čišćenje)

– 40% popusta na sunčane naočalne leće u dioptriji uz kupnju nesniženh sunčanih naočala

– progresivne naočalne leće 1+1

– besplatna kontrola dioptrije uz kupnju naočala

U poslovnici Gajnice i dalje je aktualna ponuda (do 31.10.2020.) u kojoj uz kupnju kvalitetnih, ručno izrađenih okvira Boz, JFRey, Alain Mikli i Cutler and Gross dobivate gratis naočale leće sa zaštitnim slojevima. Također, u poslovnici Gajnice su aktualne i gore navedene Luna ponude te veliki popusti na određene sunčane naočale i dioptrijske okvire.

Trebaju li vam naočale za čitanje, za stalno nošenje ili sve u jednome, sigurni smo da će vas ponuda dioptrijskih okvira i sunčanih naočala oduševiti baš kao i naše jesenske ponude i popusti. Vjerujemo da ćete kod nas pronaći baš ono što tražite za svoj savršen pogled.

*popusti i ponude ne mogu se kombinirati. Detalje o ponudama saznajte u našim poslovnicama.