01.06.2021.

Vremenske prilike su jako promjenjive, a da bismo im se prilagodili volimo uvijek imati naočale s kojima ćemo uživati na suncu, a kad se sunce sakrije pogled će nam i dalje biti besprijekorno jasan.

Fotoosjetljive naočalne leće su savršene u svim vremenskim prilikama te ih možete i kombinirati prema boji svojeg okvira. Naočale uz koje vas sunce neće iznenaditi. U zatvorenom prostoru su prozirne i izgledaju kao i svake druge dioptrijske naočale, a na otvorenom se prilagođavaju svjetlosnim uvjetima te tamne kao sunčane, ovisno o svjetlosnim uvjetima.

Najnovija tehnologija pruža brže zatamnjenje i brže vraćanje u prozirno stanje. Oči su zaštićene od štetnog UV zračenja te imaju veliki izbor boja koje možete odabrati. Bez obzira trebate li korekciju dioptrije ili ne, fotoosjeltjive naočalne leće su uvijek odličan izbor za sve generacije.

Uz nove, moderne boje i usavršenu tehnologiju, naočale sa fotoosjetljivim lećama mogu biti savršeno funkcionalan i moderan dodatak vašem pogledu kroz sve vremenske prilike.

Detalje potražite u našim poslovnicama gdje će vam naši stručni djelatnici objasniti sve što vas zanima i koja bi bila najbolja opcija baš za vas.