02.08.2023.

Lookkino je talijanski brend koji se u potpunosti proizvodi u Italiji. Vesele boje, lagani materijali i moderan dizajn ključ su njihovog uspjeha i razlog zašto ih djeca obožavaju, a mi cijenimo i rado imamo u svojoj ponudi.

Neprestana istraživanja, tehnološke inovacije, talijanski nepogrešiv stil te konstantna želja za usavršavanjem jasno se vide u svakoj kolekciji Lookkino naočala.

Izuzetni materijali vrhunske kvalitete garantiraju djeci lagane naočale koje će izdržati njihove nepodopštine i pratiti ih u igri ne ometajući ih. Fleksibilnost dioptrijskih okvira također je pojačana u odnosu na standardne materijale te tako naočale dobivaju na izdržljivosti. Zanimljive kombinacije boja oduševit će i najzahtjevnije mališane, a moderni oblici dolaze u velikoj ponudi za različite dječje glavice i tip lica.

Provjerite ponudu u našim poslovnicama i pronađite sa svojim klincima idealan model za njih. Prepustite im isprobavanje okvira i mogućnost da sami odaberu onaj najbolji, naravno uz vašu i našu pomoć, te će tako sigurno s radošću i nositi naočale.

Za djecu koja imaju miopiju tj. kratkovidnost, tu su MyCon naočalne leće koje pomažu da dioptrija ne raste ili da se čak smanji.

Obratite nam se za više informacija u našim poslovnicama ili na naše kontakte i rado ćemo vas savjetovati. Također, bit će nam drago da nas posjetite u poslovnicama i istražite ponudu Lookkino okvira na licu mjesta.