13.09.2022.

GIGI Studios je brend koji je u Barceloni osnovala obitelj koja je oduvijek bila okružena naočalama. Takav obiteljski duh doveo je do partnerstva s neovisnim prodavačima i distributerima naočala u više od 45 zemalja.

Patricia Ramo, izvršna i kreativna direktorica, uspjela je spojiti svoju suvremenu viziju sa znanjem svog oca, Luisa Rama, predsjednika i stručnjaka za dizajn, preoblikujući i transformirajući tvrtku koju je osnovao njezin djed 1962. Tvrtka je sada poznata kao GIGI Studios – mlada i dinamična koju pokreće modna kultura u njezinim najkreativnijim oblicima.

Bez razlike, GIGI Studios želi podržati ljude u njihovom samoizražavanju, čineći da se osjećaju kreativnije i samopouzdanije. Dizajni brenda GIGI Studios rezultat su stalnog poboljšanja procesa istraživanja materijala, oblika i boja u potrazi za dizajnom koji naglašava jedinstvenost pojedinca.

Naočale GIGI Studios dizajnirane su da pristaju različitim oblicima lica i životnim stilovima te da zadovolje različite estetske i ekspresivne potrebe.

Za proizvodnju svakog našeg okvira potrebno je više od 100 koraka. Originalni dizajni koje proizvodi GIGI Studios u Barceloni referenca su za obrtnike koji oblikuju ove proizvode. Njihova izvedba, temeljena na akumuliranom iskustvu triju generacija, spaja tehnološke inovacije s ljudskim dodirom.

Odabir materijala jedna je od najvažnijih stavki u kreativnom procesu brenda. Surađuju s najboljim dobavljačima u Italiji gdje uzimaju prirodni acetat, Njemačkoj za nehrđajući čelik i Japanu za titan i beta titan; stručnjacima koji jamče sofisticiranost, izdržljivost i udobnost.

Sunčane naočale i dioptrijski okviri oduševili su nas odmah. Različitost dizajna i vrhunski materijali i udobnost koju imaju čine naočele GIGI Studios poželjnima baš svakome. Potražite savršeni model za sebe u našim poslovnicama.