Nitko ne voli da mu svjetlo blješti u oči, a ako još k tome nemate sunčane naočale… No, kako biste imali zaštićene oči tijekom cijelog dana, a da ne morate mijenjati naočale, tu su fotoosjetljive leće širokog sprektra tonova boje koji se prilagođava svjetlosti okoline. U vanjskoj okolini za sunčanog vremena potamne, dok su u zatvorennom prozirne.

Crizal Transitions leće dostupne su u smeđoj, sivoj i grafitno-zelenoj boji, a tu su i nove boje amber, ametist, emerald i safir, u čitavom rasponu dizajna, materijala i dioptrija (jednojakosne leće, bifokali i Varilux progresivne leće), a odgovaraju svim vrstama okvira.
Najnovija generacija Crizal Transitions leća pruža najbolju UV zaštitu na lećama koje nosite svaki dan s faktorom E-SPF 25, što znači da su vaše oči 25 puta bolje zaštićene u usporedbi kada ne nosite naočale.

Sve Crizal Transitions 7 leće pružaju najbolju UV zaštitu s faktorom E-SPF. Crizal Transitions 7 leće osiguravaju najbolju jasnoću vida i automatski se prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, na otvorenom i zatvorenom prostoru.
Transitions Signature 7 temelji se na najnaprednijoj tehnologiji izrade fotoosjetljivih leća. Ova ekskluzivna formulacija sastavljena kombinacijom 8 nijansi boje (Transitions 6 ima 5) povećava apsorpciju svjetlosti koja dolazi iz svih smjerova omogućujući leći najbolju reakciju do sada, na različitu količinu svjetlosti. Nosioci su sada još više zaštićeni od bliještanja dok istovremeno zadržavaju optimalan balans između jasnoće vida i brzine u zatvorenom prostoru.

Potražite detalje u našim optikama i brinite o vidu već danas!