08.12.2020.

Ovih blagdana važnije je nego ikad prije izmamiti osmijeh na lice voljenim osobama. Od sitnica koje ne koštaju ništa do poklona koji uvijek dobro dođu… Naravno, mislimo na naočale. Proizvod bez kojeg velika većina ne može, a isto tako ga velika većina jednostavno želi. Ljubitelji i nosioci naočala ovih će blagdana svakako poželjeti još jedne.

Do kraja prosinca (31.12.2020.) iskoristite brojne pogodnosti i super popuste na dioptrijske okvire i sunčane naočale poznatih svjetskih brendova u svim našim poslovnicama i online. Izdvojili bismo 50% popusta na sunčane naočale Dior i Jimmy Choo; 40% popusta na Fendi i Chloe sunčane naočale i dioptrijske okvire; 30% popusta na Salvatore Ferragamo, Tom Ford i Bottega Veneta sunčane i dioptrijske naočale; od 20% do 40% popusta na Stella McCartney, Max Mara i Oakley modele te mnoge druge popuste…

Tu je i 20% popusta na nove, nesnižene modele dioptrijskih okvira* (vrijedi uz izradu naočalnih leća).

Na našoj web stranici iskoristite popust od 20% popusta na nesnižene sunčane naočale i dioptrijske okvire uz kod za popust blagdanskih20.

U ponudi (online i u poslovnicama) imamo i zanimljive poklon bonove od 200, 500, 700 i 1000kn što je odličan način da razveselite osobu koja voli/nosi naočale, a ne možete procijeniti njen omiljeni stil. Vjerujemo da ona već zna koje naočale želi. 🙂 Poklon bon se može iskoristiti u bilo kojoj od naših poslovnica te vrijedi 6 mjeseci od datuma kupnje.

Razveselite voljene ili sami sebe i osjetite radost darivanja osvježenog ‘pogleda’ u novu, veseliju 2021. godinu!

*popusti se ne odnose na Lindberg i ne zbrajaju se