U našoj ponudi našle su se već svima poznate naočale brenda Oliver Peoples. Brend je nastao u Kaliforniji gdje je trenutno sinonim za kvalitetu i stil.

Prvu kolekciju Oliver Peoples iz 1987. obilježio je retro stil, a nosila je potpis optičara i dizajnera Larryja Leighta. Sve naočale Oliver Peoples ručno su izrađene od najkvalitetnijih materijala u ekskluzivnim bojama. Okviri se proizvode u ograničenim količinama s namjernim izostankom tipičnog logoitopa tako da ih mogu prepozanti samo “upućeni”.

Naočale utjelovljuju stil 1950-ih i 1960-ih godina, što ih čini bezvremenskim i kultnim modnim stilom naočala.
Kako smo već naveli, posebna pozornost posvećuje se izradi i materijalima. Izrada je u potpunosti ručna zbog čega imaju veću vrijednost, a materijali su vrhunski acetati i leće. Dovoljan je jedan pogled kroz i na njih i sve će vam biti jasno.

Mnogi poznati holivudski glumci, čak i američki predsjednik Obama, prepoznali su kvalitetu i specifičan stil te je tako Oliver Peoples postao prestižan brend, dostupan i u našim optikama.

Zadnja suradnja bila je sa sestrama Olsen te je iz toga proizašla posebna kolecija THE ROW. Krase ju najpopularniji i najprodavaniji model Sir’ O Malley u malo izmijenjenoj varijanti te u novim zanimljivim bojama. U kolekciju su uključeni i drugi zanimljivi modeli za čiji dizajn su sestre Olsen pronašle inspiraciju u modnim ikonama 50-ih, 60-ih i 80-tih godina.

Oliver Peoples u svakom slučaju je nešto specifično, drugačije i bezvremensko s velikim naglaskom na kvalitetu svakog detalja te luksuz nekih davnih vremena.

Ponudu provjerite u našim optikama i uvjerite se u posebnost ove svjetski poznate marke sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.