27.03.2021.

Stiglo nam je proljeće i razveselilo nas sunčanim razdobljima, pa je odmah sve nekako svježije i ljepše te smo odlučili dodatno vas oraspoložiti sa odličnom ponudom.

U periodu od 29.03.2021. pa sve do 10.04.2021. u našim poslovnicama uz kupnju dvoje naočala (dioptrijskog okvira ili sunčanih naočala), na drugi povoljniji ostvarujete 50% popusta.*

Kombinirajte sunčane naočale i dioptrijske ili dvoje dioptrijske ili dvoje sunčane naočale, kako želite, odluka je vaša. Izaberite iz velike ponude koju smo dodatno popunili najnovijim kolekcijama, onu savršenu kombinaciju za vas. Također, ponudu možete iskoristiti i u paru primjerice vi dioptrijski okvir, a druga osoba sunčane naočale, jedino u tom slučaju kupnju je potrebno realizirati jednu za drugom kako biste iskoristili navedenu pogodnost.

Posjetite nas u našim poslovnicama i istražite ponudu, sigurni smo da ćete pronaći baš ono što vam treba, a tu je i naše stručno i ljubazno osoblje koje će vam rado u tome pomoći.

Dio ponude provjerite i u našem online dućanu.

*popusti i ponude se ne zbrajaju, ne odnosi se na Lindberg te se popust obračunava na blagajni. Detalji su u poslovnicama.