Počela je sezona aktivnosti na otvorenom. Od šetnji, trčanja pa sve do vožnje bicikla, bilo da je to iz uživanja ili pak dobre rekracije. Odlučili smo razveseliti sve vas zaljubljenike u biciklizam i pokloniti vam Ray Ban bicikl. Naravno, imamo i puno utješnih poklona, poput majica, ručnika za plažu…

E sad, da biste došli u posjed nečeg od navedenog, trebate biti originalni i pokazati nam svoju kreativnost i odvažnost. Tražimo od vas da nam na naš facebook profil pošaljete svoju fotku, može kao selfie koja vas prikazuje s omiljenim naočalama u omiljenoj pozi! Znači, fotku nam pošaljete na naš zid te je zatim s našeg zida podijelite na svoj profil. Hoće li to biti izležavanje na nekoj terasi ili sunčanje na omiljenoj plaži ili pak jednostavno neki crazy face… nama je svejedno, ali potrudite se dodatno začiniti fotku kako biste nam pokazali svoju kreativnost i originalnost jer je to ono što tražimo. Najbolja fotka, tj. najkreativnija dobiva na poklon Ray Ban bicikl. Kreativni natječaj traje do 15.06., kada proglašavano najboljeg.

Budite veseli i mislite o zdravlju svojih očiju, pogotovo za jakog sunca. Nestrpljivo čekamo vaše fotke. Evo našeg facebook profila: OPTIKA LUNA.