02.02.2021.

Novi mjesec donosi nove posebne pogodnosti. S obzirom da je veljača uvijek u znaku ljubavi i mi smo željeli ovaj mjesec širiti ljubav, dobre ponude, ali i mogućnost da i vi nekome poklonite super popust.

U svim našim poslovnicama od 01.02.2021. pa do 28.02.2021. očekuju vas odlične pogodnosti. Izaberite onu najbolju za sebe i poklonite svojim očima tretman i pogled kakav zaslužuju.

Uz kupnju kompletnih naočala (dioptrijski okvir i naočalne leće) iznad 1500kn, poklonite dragoj osobi ili sebi 20% popusta na druge kompletne naočale ili na sunčane naočale. *

Fotoosjetljive naočalne leće odličan su izbor za sve koji ne vole razmišljati gdje su im sunčane naočale i jednostavno vole komociju jasnog pogleda na suncu i u zatvorenom. Ovaj mjesec uz kupnju Transitions fotoosjetljivih naočalnih leća poklanjamo vam jednojakosne prozirne ili sunčane naočalne leće. Detalje potražite u optici.

Nosioci kontaktnih leća znaju da je važno temeljito očistiti kontaktne leće pa će njih oduševiti posebna ponuda Aosept otopine za dubinsko čišćenje. Uz kupnju Aosept otpine od 360ml, poklanjamo Aosept otopinu od 90ml (traje do isteka zaliha).

Progresivne naočalne leće su uvijek odličan odabir kada su vam potrebne naočale za više udaljenosti, a ovaj mjesec uz kupljene progresivne naočalne leće, druge dobivate gratis ili ako više volite tzv. radne naočalne leće – Interview, onda odaberite njih kao gratis varijantu.

Veliki broj poznatih brendova sunčanih naočala i dioptrijskih okvira i dalje je na odličnom popustu od 20% do 50% pa svakako zavirite u našu ponudu online ili u poslovnicama.

Tu su i dalje naše Luna ponude od 550kn za dioptrijski okvir iz izdovjene kolekcije (Luna, Puma, Vogue, Converse, Ralph Lauren) i naočalne leće sa zaštitnim slojevima.

Izaberite ponudu koja vam najbolje odgovara i razveselite svoje oči jasnim pogledom.

*popusti i ponude se ne mogu kombinirati, a popusti se ne odnose na Lindberg okvire. Detalje o ponudama saznajte u našim poslovnicama.