Kako bismo zaokružili ‘Mjesec dioptrijskih okvira by Furla, Police i Carolina Herrera’, odlučili smo organizirati poseban Police Day, 13. i 14.02. u našim optikama. Očekuju vas pokloni iznenađenja, super popusti i veselo druženje i slikanje poput pravih zvijezda, što i za nas jeste.

Pridružite nam se u našim optikama i iskoristite super popust od 25% za nove naočale, bilo da želite razveseliti dragu osobu ili jednostavno ugoditi sebi. Ipak je u subotu Valentinovo. Cijeli mjesec poticali smo vas da dovedete dragu osobu i slikate se zajedno u okvirima po želji u jednoj od naših optika, pa je nama Valentinovo bilo cijeli mjesec. Da ponovimo, još u subotu imate priliku slikati se kako biste dobili okvire na poklon jer je to zadnji dan do kad traje naš kreativni natječaj. Kao što smo rekli najkreativnijima poklanjamo okvir u kojem su se slikali.

U akciju popusta uključeni su brendovi Police, Furla, Carolina Herrera, Escada, Givenchy, Sting, E. Zegna… i mnogi drugi. Popust se odnosi na dioptrijske okvire i sunčane naočale. Ako ne za odličan poklon, onda za zdravlje u pravo vrijeme.

Budite veseli i zaljubljeni svaki dan! 🙂