Povodom našeg rođendana častimo vas u periodu od 3. do 8. 11., popustom od čak 25% na sve dioptrijske okvire i sunčane naočale!

Da dobro ste pročitali! Naša misija su zadovoljni i sretni klijenti i kupci koji se s veseljem vraćaju u našu optiku. Sretni smo da možemo proslaviti još jedan rođendan pa smo povodom toga odlučili proširiti tu sreću na naše sadašnje i buduće kupce i klijente. Ako vam trebaju naočale ili želite malo ‘osvježiti’ svoj look, sigurni smo da ćete u našoj raznolikoj ponudi pronaći baš ono što trebate. Dioptrijski okviri i sunčane naočale poznatih brendova u svim mogućim oblicima i bojama sigurno će zadovoljiti i najzahtjevnije. Tom Ford, Chanel, Thierry Lasry, Oliver peoples, Celine, Marc Jacobs, Dolce&Gabbana, Victoria Beckham, Miu Miu, Mikli, Jfrey, Givenchy, Ray Ban, Vogue… i još mnogi drugi čekaju da ih prošetate.

Posjetite naše poslovnice u Centru, Prečkom, Španskom, na Trešnjevci i u Gajnicama i razveselite sebe ili bližnje novim naočalama, a tu je i mogućnost kontrole vida.

Hvala vam na povjerenju.

*popust se obračunava na blagajni