23.08.2021.

S obzirom na razvoj tehnologije i dostupnost elektroničkih gadgeta djeci, vrijeme povedeno ispred ekrana povećava se te je neminovna potreba za korekcijom od najmlađe dobi. Oči naših najmlađih osjetljive su te ih je potrebno štititi na vrijeme u smislu kontrole vremena koje provode ispred ekrana te korištenjem kvalitetnih premaza na naočalnim lećama ako nose naočale.

U periodu od 23.08.2021. do 31.10.2021. budite dio odlične ponude za naše Juniore. Uz kupnju Crizal Junior naočalnih leća u navedenom periodu, u suradnji s partnerom Essilor, poklanjamo vam Essilor Premium garanciju ili nove naočalne leće ako dođe do promjene dioptrije unutar godine dana od kupnje. Uz ovu dvostruku zaštitu vjerujemo da ćete se lako odlučiti iskoristiti ovu odličnu ponudu za klince i klinceze.

A da bi djeca s radošću nosila naočale jako je važno da sami odaberu dioptrijske okvire (uz vašu i našu pomoć) koji im se sviđaju. Toga u našoj ponudi ne manjka. Veliki izbor poznatih dječjih brendova poput Ray Ban ili Lookkino osigurava kvalitetan izbor naočala koje će s veseljem nositi. Vesele boje, kvalitetni, lagani i izdržljivi materijali te moderan dizajn sigurno će ih oduševiti.

Mali dio ponude (za sada) dostupan je i online na linku.

Potražite sve detalje u našim poslovnicama i obratite nam se s povjerenjem.

*ponude i popusti ne mogu se kombinirati, vrijedi u svim poslovnicama