10.03.2021.

Daleko od standardiziranih modnih diktata i konformističkih trendova, svaka Face a Face kolekcija naočala potvrđuje svoj umjetnički temperament, crpeći inspiraciju iz moderne umjetnosti, arhitekture i suvremenog dizajna.

Face a Face naočale otkrit će vašu individualnu osobnost i naglasiti odvažnost i modernost.

Za novu kolekciju, umjetnički direktor dizajnerskog tima Face a Face Pascal Jaulent, zamislio je potpuno novu grafičku liniju. Koncept je igra linija koje se međusobno isprepliću sa strukturiranim oblicima.

Boja je sastavni dio dizajna, a kod Face a Face naočala specifične su jake, žarke boje koje svojom energijom naglašavaju dizajn, dajući svakom modelu potrebnu živost. Raspon boja u novoj kolekciji kreće se od prirodnih nijansi kao što su oker, terakota i zelena kojima se kao kontrast stavljaju neonski, fluorescentni i transparentni detalji koji su uvijek dio kreativnog duha samog brenda.

Preciznom ravnotežom između slobode, inovacije i bezvremenskih linija postiže se veseo koncept odvažnog i sasvim drugačijeg pristupa dizajnu naočala.

U kultnoj Bocca kolekciji pikselizacijski detalji pronalaze svoj smjer, konkretno u Bocca Tweet modelu. Kubična konstrukcija ostavlja dojam kao da je izrezbarena iz jednog 3D bloka.

Sve u svemu, smjeli oblici i detalji daju nešto novo i svježe što nam s dolaskom proljeća svakako dobro dođe. Odaberite svoju omiljenu kombinaciju i procvatite u svoj svojoj ljepoti.

Nova kolekcija dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, dostupna je u Hrvatskoj samo u našim poslovnicama Trešnjevka (Ozaljska 9), Prečko (J. Slavenskog 1), Špansko (Trg I. Kukuljevića 13) i Gajnice (Huzjanova 2), te dio i online.