21.11.2021.

Ove godine nemamo Black Friday, već Black Week što znači super popuste cijeli tjedan – u periodu od 22.11.2021. do 27.11.2021. S obzirom da su ovo najveći popusti u godini, probajte ih ne propustiti i na vrijeme potražite svoje omiljene naočale jer kao što je to inače sa super proizvodima, brzo nestanu.

U tjednu mrak popusta iskoristite:

  • 40% popusta* na izložene dioptrijske okvire i sunčane naočale u poslovnicama
  • 20% popusta na naočalne leće
  • 20% popusta na kontaktne leće dostupne odmah na lageru u poslovnicama
  • 40% popusta* na nesnižene dioptrijske okvire i sunčane naočale dostupne za kupnju u našem webshopu uz kod za popust BLACK40

U ponudi uvijek imamo posebne modele i nastojimo da pronađete onaj savršeni baš za sebe. Potražite na jednom mjestu svjetski poznate brendove naočala po stvarno odličnim cijenama. Bilo da je riječ o sunčanim naočalama ili dioptrijskim okvirima vjerujemo da će vas ponuda oduševiti. Posjetite nas u našim poslovnicama ili istražite online ponudu.

Ponuda sunčanih naočala doista ima modela za svačiji ukus. Otkrijte kolekcije naočala koje odlično nadopunjuju vaš stil.

Dioptrijski okviri odlično će naglasiti vaš karakter pa pažljivo birajte s kojim ćete se modelom predstaviti svijetu. 🙂 Ako trebate savijet ili preporuku, uvijek smo tu za vas. Obratite nam se na naš e-mail ili nas posjetite u poslovnicama.
Također, u našoj sniženoj ponudi na webshopu svi modeli su na 40% popusta ili više tako da svakako zavirite u ponudu i odaberite najbolje za sebe.
Uživajte u ovom tjednu super popusta koji je zapravo sve samo ne crn! 🙂
*Popusti se obračunavaju na blagajni i ne zbrajaju se; odnose se na izložene modele u poslovnicama i na one dostupne za online kupnju; ne odnose se na brendove Lindberg, Celine, Dior te novu Fendi kolekciju.