Naša misija brige o vašem vidu traje već 17 godina, a ovaj tjedan smo odlučili to i proslaviti te želimo da nam se pridružite. Pripremili smo vam super popuste na odabrene kolekcije, a tu su i pokloni iznenađenja!
No, kako bismo još više širili veselje i zahvalili vam se što ste s nama odlučili smo vam pokloniti i popust od 17% na naočalne leće (stakla).

Nove naočale nikad nisu bile bliže. Posjetite nas u našim poslovnicama Prečko, Špansko i Trešnjevka gdje vas čeka veliki izbor naočala. Usput obavite i besplatnu kontrolu vida i uz super popuste nove naočale su već na nosu. 🙂

Jer ste nas vi to tražili, odlučili smo produljiti outlet u Gajnicama pa tako u toj poslovnici možete pronaći dioptrijske okvire i sunčane naočale po odličnim outlet cijenama.

Pridružite nam se u slavlju do 12.11. u našim poslovnicama i dopustite nam da i dalje brinemo o vašem vidu. Najveći poklon su nam vaše zadovoljstvo, osmjeh kada stavite nove naočale i povjerenje kad nam se opet vratite. Hvala vam što ste uz nas! 🙂