26.11.2020.

Black Friday popusti stigli su u naše optike, no, umjesto samo u petak 27.11.2020., traju do subote 28.11.2020. Pripremite se za odličan Black weekend jer prekrasne naočale čekaju svoje nove vlasnike.

U svim našim poslovnicama čeka vas čak 40% popusta na izložene sunčane naočale i dioptrijske okvire poznatih svjetskih brendova te 20% popusta na naočalne leće! Tu je i odlična ponuda za kupnju Air optix Hydraglyde kontaktnih leća – uz kupnju dvije kutijice, treću vam poklanjamo. Ponuda se odnosi samo na kontaktne leće koje su odmah dostupne u poslovnicama.

Nismo zaboravili ni super popust za online kupnju tako da od petka 27.11.2020. do ponedjeljka 30.11.2020. u ponoć – uz kod za popust black30ostvarujete 30% popusta na sve nesnižene dioptrijske okvire i sunčane naočale.

Istražite odmah ponudu sunčanih naočala dostupnih online te ponudu dioptrijski okvira.

Također ćete u rubrici POSEBNA PONUDA pronaći ćete veliki broj naočala koje su već snižene i do 50%.

Nove naočale su iza ugla, posjetite nas u poslovnicama ili ih potržite online i uživajte u novom pogledu.

*popusti i ponude se ne zbrajaju, ne odnosi se na Lindberg te se popusti obračunavaju na blagajni. Popusti se odnose na narudžbe sklopljene u navedenom periodu trajanja Black Weekend popusta, ne mogu se naknadno iskoristiti za prije dogovorene narudžbe naočala