Sezona sunčanih u punom je jeku pa smo smislili posebnu ponudu za sunčane naočale u dioptriji. U većini slučajeva ljudi se odlučuju rjeđe na sunčane naočale u dioptriji, no niz je situacija kada su one neophodne. Od vožnje, šetnje, bavljenja sportom na otvorenom, planinarenja, ispijanja kave na sunčanoj terasi… Zašto biste u svim navedenim situacijama škiljili i mučili se, umjesto da uživate na suncu uz jasan vid?!

Znači, osmislili smo posebnu kombinaciju u kojoj, uz kupnju bilo kojih sunčanih naočala iz naše velike ponude (ne odnosi se na sniženi asortiman) i nadoplatu od samo 100 kn, dobivate sunčane naočalne leće u vašoj dioptriji. Ako vam je dioptrija prosječna i nije prevelika ovo je savršena prilika za vas! Svi detalji vezani za konkretne dioptrije su u našim optikama. Posjetite naše poslovnice, potražite sunčane naočale, a naše ljubazno i stručno osoblje će vam objasniti što i kako najbolje odabrati.

Volimo vidjeti kako zadovoljna i nasmiješena lica izlaze iz naših poslovnica, stoga vas pozivamo da nas posjetite i iskoristite našu kombinaciju za jasan vid na suncu!

P.S. ponuda traje do 31.5. pa požurite 🙂