30.09.2022.

Mnogi nosioci naočala sve više uviđaju potrebu nošenja dva ili više pari naočala, bilo da su rezervne ili naočale za posebne prilike kao što je sport ili neki hobi na otvorenom. Ponekad je pak u pitanju čista praktičnost gdje dioptrijski okviri sa sunčanim clip-on nastavkom posebno dolaze do izražaja jer pružaju jednostavnu izmjenu dioptrijskih i sunčanih naočala prema potrebi.

Centro Style dioptrijski okviri sa sunčnim clip-on nastavkom odličan su omjer kvalitete i cijene. Svaki model temelji se na tri osnovne značajke, a to su udobnost, praktičnost i stil. Materijali koji se koriste kod izrade Centro Style naočala su lagani, a istovremeno fleksibilni i otporni. Idealni su za klince i školarce, ali i za sve koji vole udobne i lagane materijale.

Posebne magnetske kopče jamče savršeno prianjanje clip-on nastavka na okvir te ih čini jako praktičnim za upotrebu. Clip-on nastavak je lagan i tanak te neprimjetno prianja na dioptrijski okvir. Polariziran je te pruža odlične performanse, posebno za sunčanog vremena.

Kolekcija je dizajnirana tako da svaki oblik lica može pronaći idealnu varijantu za sebe. Moderne boje upotpunit će vaš stil bez obzira što preferirate. Crvena, petrolej, boja kornjačevine i crna temeljne su boje koje čine bazu svake linije.

Zavirite u ponudu, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe. Dio je dostupan online, a ostatak ponude provjerite u našim poslovnicama. Muški, ženski i dječji Centro Style okviri zaista su praktično rješenje za sve vremenske prilike i generacije.