Kako bi nova školska godina započela u novom sjaju, pripremili smo vam super ponudu. S novom školskom torbom, knjigama i bilježicama red je da se prekontrolira i dioptrija i osiguraju naočale po mjeri vašeg školarca.

Znamo da su dječje oči posebno osjetljive, pogotovo one naših školaraca koji ih svakodnevno naprežu ne bi li upili što više znanja i bili što uspješniji u školi. Potrebno je redovito kontrolirati dioptriju djece koja nose naočale, ali i ako primjetite da se dijete koje inače ne nosi naočale muči kod čitanja s ploče ili čak iz knjige, moguće je da je potrebno korigirati vid te u tom slučaju savjetujemo kontrolu vida kako bi se na vrijeme i na odogovarajući način osigurao jasan vid i odgovarajuća korekcija.

S obirom da nam je svima poznat potreban budžet za opremanje školarca, odlučili smo vam pokloniti 20% popusta na sve dječje dioptrijske okvire u periodu od 16.8. pa sve do 3.9.
Veliki izbor modela najrazličitijih marki, dizajna i boja pomoći će vašem školarcu da odabere okvire koje će s veseljem nositi, što je jako važno. Obratite nam se s povjerenjem te također rezervirajte svoj termin za kontrolu vida kako biste bili sigurni da je dioptrija odgovarajuća.

Vidimo se u našim optikama!