Face à Face je pariška marka s dvadesetogodišnjom tradicijom koja privlači svojim suvremenim dizajnom, individualnošću, odvažnim bojama te maštovitošću. Nadahnuti strukom, dizajniraju ih poznati francuski arhitekti Alyson Magee i Pascal Jaulent. Kombinirajući umjetničke vještine s vrhunskim tehnološkim inovacijama, dioptrijske okvire ručno izrađuju najbolji stručnjaci u Francuskoj, dok se sunčane naočale izrađuju u Italiji. Mnogostruko nagrađivani brend naprosto nas je osvojio svojim kolekcijama koje se pripremaju i izrađuju minimalno 12 mjeseci prije predstavljanja tržištu.

Osvojili su nas najnovijim kolekcijama Bocca. Kolekcija je posebna po detaljima na okviru, a radi se o štiklama kojima završavaju ručkice okvira. Ovisno o tipu kolekcije, visina potpetice se razlikuje. Ista varijanta postoji i u muškoj kolekciji. Oblik okvira je mačkast, a varira ovisno o vrsti kolekcije; od vrlo mačkastih do nešto oblijih varijanti. I druge kolekcije su posebne po svojim detaljima koji im daju dodatnu vrijednost i čine ih malim umjetničkim djelima. U šarolikoj ponudi raznih oblika i boja, svatko može pronaći nešto za sebe, nešto što ga najbolje opisuje.

Dizajn ovog brenda nadahnut je motivima iz arhitekture; oblicima, teksturom, volumenom i bojama. Svemu daju dodatnu vrijednost i materijali koji su pažljivo birani, kako bi zadovoljili estetske, ali i vrlo visoke standarde kvalitete.

Ako želite naglasiti svoju individualnost, hrabrost ili slobodu, sigurni smo da ćete to pronaći u Face a Face naočalama. Prepoznate su u cijelom svijetu, a sada su dostupne i u Hrvatskoj. Isprobati se mogu jedino u našim optikama, a kupnja je moguća i preko web shopa.