Za sve postojeće i nove nosioce fotoosjetljivih leća imamo izuzetnu ponudu! Uživajte u prednostima novih fotoosjetljivih naočalnih leća u zatvorenom i otvorenom prostoru, a pri tom na poklon dobivate i sunčane naočalne ili pak još jedne prozirne naočalne leće u istoj dioptriji.

Crizal Transitions, fotoosjetljive naočalne leće, postoje u 3 varijante; siva, smeđa i zelena. Pružaju najbolju UV zaštitu s faktorom E-SPF 25, što znači da su vaše oči 25 puta bolje zaštićene u usporedbi kada ne nosite naočale s Transitions lećama. Osiguravaju najbolju jasnoću vida i automatski se prilagođavaju različitim svjetlosnim uvjetima, na otvorenom i zatvorenom prostoru. Savršeno su prozirne unutra (s transmisijom od 95%) i prilagodbom bržom od ostalih fotoosjetljivih leća, pri promijeni svjetlosnih uvjeta. Povrh toga otporne su na ogrebotine, prljavštinu, prašinu i vodu te eliminiraju UV refleksiju prema oku, istovremeno zadržavajući izuzetnu transparentnost.

Znači uz kupnju Crizal Transitions naočalnih leća, poklanjamo vam sunčane naočalne leće ili bijele (prozirne) naočalne leće u istoj dioptriji. Kod kupnje progresivnih naočalnih leća, možete odabrati želite li sunčane/bijele za daljinu ili blizinu. Akcija traje do 31.7.2015.

Ovoga ljeta uživajte na suncu sa sunčanim naočalama u svojoj dioptriji ili jednostavno budite bezbrižni jer znate da imate rezervni par.

Za dodatne detalje posjetite naše optike.