05.06.2023.

U periodu od 05.06.2023. pa sve do 11.07.2023. u poslovnici Gajnice ne propustite veliku rasprodaju sunčanih naočala i dioptrijskih okvira poznatih brendova, a sve zbog preuređenja poslovnice.

Ulovite ekstra snižene cijene naočala i požurite jer su zalihe ograničene. Stella McCartney, Fendi, Valentino, Oliver Peoples, Chloe, Prada, Police, Matthew Williamson, Liu Jo, Valentino, Escada, Ray Ban, Salvatore Ferragamo… i mnogi drugi brendovi čekaju vas u poslovnici Gajnice.

Uz kupnju dioptrijskih okvira moguće je kao i do sada naručiti naočalne leće u dioptriji, a također radimo i sunčane naočale s naočalnim lećama za sunce u dioptriji.  Ponuda naočalnih leća je velika kao i raspon cijena pa svakako potražite savjet naših stručnih djelatnica o najboljoj opciji za vas.

Luksuzni brendovi po cijenama koje se ne propuštaju savršena su prilika da nadopunite kolekciju ili ‘upiknete’ novi model naočala.

Ponude i popusti se ne zbrajaju, a sve ostale detalje potražite osobno u poslovnici Gajnice ili nam se javite telefonski na +385 1 3499 517.