Luksuzni brend kao što je Victoria Beckham eyewear zaslužuje posebnu pažnju. Kvaliteta izrade, materijali i dizajn, odlično predstavljaju smjer kojem Victoria, kao dizajnerica, teži, a to je minimalizam i ženstvenost na pomalo ‘chic’ način.

Dioptrijski okviri i sunčane naočale ručno su izrađeni u tvornici u Itliji, u suradnji s kućom Cutler and Gross of London. Velika pažnja posvećena je i materijalima, a to su kombinacija kvalitetnih Zeiss leća sa vrhunskim acetatom ili vrlo izdržljivim kirurškim čelikom.

Dizajn je posebna priča kad je riječ o Victoriji Beckham. Svi modeli su većih dimenzija te se time naglašava njihova glamuroznost i ženstvenost. Minimalizam joj je nit vodilja u svemu što radi pa tako i u naočalama. Čiste linije uz dašak retro oblika zaokružuju modele koji će definitivno naglasiti ženstvenost na pravi način.

Ako se odlučite za ovaj brend, vjerujemo kako se od tih naočala nećete lako odvojiti. U našim poslovnicama možete isprobati modele sunčanih, a tako i dioptrijskih naočala, a ako imate određeni model koji vam se posebno sviđa, a nije dostupan u našim poslovnicama ili online dućanu, uvijek postoji mogućnost naknadne narudžbe.