Ovaj petak i subotu (5. i 6. lipnja) odlučili smo posvetiti dizajnerskim brendovima Victoria Beckham, Cutler and Gross i Oliver Peoples.

Vrhunska kvaliteta, ručna izrada, prvoklasni acetat i leće sastavne su značajke koje opisuju ove naočale. Svakim naočalama posvećuje se posebna pažnja od ideje pa sve do izrade konačnog proizvoda. Ručno su rađeni do najsitnijeg detalja te kao takvi zaslužuju posebnu pozornost. To su brendovi koji su nadahnuće pronašli u nekim minulim vremenima, uz svojevrstan dašak modernih linija, uzoraka i boja. Rekli bismo retro na moderan način. Modeli za žene slave ženstvenost svojim finim linijama te trendi, ali svevremenskim dizajnom. Muškarci će uz ove vrhunske naočale naglasiti eleganciju, ali i svoje casual izdanje. Funkcionalnost materijala čini ih toliko poželjnim i ‘must have’ modelima za svaku priliku. Svjetski su poznati i nose ih mnoge slavne osobe koje su prepoznale njihovu vrijednost. Zašto ne biste i vi?

Posjetite nas u našoj poslovnici u Margaretskoj 2 ovog petka i subote i izaberite model po svojoj mjeri, bilo da je riječ o sunčanim naočalma ili pak dioptrijskom okviru. Priuštite si luksuz jer vi to zaslužujete. Vidimo se! 🙂