15.07.2021.

Ljetne vrućine su tu već neko vrijeme, a bez sunčanih naočala ne izlazimo na sunce. Kvalitetne sunčane naočale su prioritet jer oči treba čuvati na vrijeme. Ne zaboravite na najmlađe čije oči su posebno osjetljive.

Istražite našu ponudu i razveselite se novim modelom naočala uz sjajne ljetne popuste na sunčane naočale, ali i na dioptrijske okvire. Do kraja srpnja (31.07.2021.) iskoristite 25% popusta* na dioptrijske okvire uz kupnju naočalnih leća i osvježite pogled novim, modernim naočalama baš po svojem ukusu.

Ponudu možete provjeriti u poslovnicama, ali dio ponude je u uvijek dostupnom web dućanu – za dioptrijske okvire kliknite na link, a sunčane naočale na ljetnom popustu provjerite ovdje.

*ponude i popusti se ne mogu kombinirati, te se ne odnosi na Lindberg

30.07.2021.

Zbog velikog interesa odlučili smo produljiti ponudu od 25% popusta na dioptrijske okvire do kraja kolovoza (31.08.2021.).  Zalihe se tope, no ponuda je i dalje velika te moderni dioptrijski okviri različitih brendova čekaju na vas. Naši stručni djelatnici rado će vam preporučiti opciju koja bi vam najbolje odgovarala. Individualan pristup nam je jako važan kako bismo pronašli rješenje koje odgovara baš vama jer  svi imamo različite navike, želje i potrebe. Obratite nam se s povjerenjem, čekamo vas! 🙂